I natt:

Flere tilfeller av ruspåvirket kjøring og fluktforsøk fra politiet

Fire sjåfører kjørte bil i ruspåvirket tilstand og en mann i 50-årene forsøkte å løpe fra politiet da han ble tatt for narkotikabruk ved utsted i sentrum.
nyheter

Flere bilførere har kjørt i beruset tilstand i løpet av kvelden lørdag og natt til søndag. Det begynte med to bilførere ble stoppet av politiet og etter blodprøve fikk saken anmeldt og førerkortet beslaglagt.

Litt senere ble en tredje sjåfør observert av patruljen mens han snakket i håndholdt mobil. Vedkommende ble stanset for å overrekkes et forenklet forelegg for mobilbruken, men det viste seg at føreren var beruset. Politiet tok blodprøve og beslagla deretter sjåførens førerkort.

Stakk til skogs for å unnslippe politiet

Senere på kvelden ble en mann i 50-årene pågrepet for bruk av narkotika på et utested i sentrum. Mannen forsøkte å løpe fra politiet, men ble tatt igjen. Det ble gjort funn av narkotika på mannen.

Enda senere observerte UP et kjøretøy i høy fart. Sjåføren, en mann i 20-årene, forsøkte å stikke av fra politiet, men ble innhentet av tre politipatruljer. Etter en liten løpetur i skogen ble mannen pågrepet. Han var beruset og hadde ikke gyldig førerkort.