Kvinne (65) må i retten etter hatefull kommentar på HRS sin Facebook-side

Tromsdalskvinnen står tiltalt for å «offentlig ha satt frem en diskriminerende eller hatefull ytring».

TINGRETTEN: I juni med den 65 år gamle kvinnen svare for sine kommentarer på Facebook i Nord-Troms tingrett.  

nyheter

Det ble tatt ut tiltale mot kvinnen 10. mai.

Torsdag 17. januar skal kvinnen ha kommentert: «Plasser ei bombe der og få bygningen sprengt først som sist. Boikott Tyrkia.» på et åpent Facebook-innlegg fra HRS-leder Hege Storhaug. Innlegget fra lederen av Human Rights Service handlet om en moské i Stavanger.

Saken er berammet i Nord-Troms tingrett i slutten av august.

Kommenterte på HRS-innlegg: En 65 år gammel kvinne fra Tromsø er under tiltale etter å ha kommet med en hatefull ytring på et innlegg fra HRS-leder Hege Storhaug (avbildet).  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix