Røykutvikling ved tannklinikk på Kvaløya

Det har vært røykutvikling i et teknisk rom hos Kvaløysletta tannklinikk.

Vet du noe om saken? Kontakt oss på messenger, tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

Brannvesenet kom til stedet like etter klokken 11, og har situasjonen under kontroll, melder Tore Nordmo ved 110-sentralen.

Det var aldri snakk om åpne flammer, men røykutvikling inne på et teknisk rom på tannklinikken. Brannvesenet jobber nå med å utrede hva som er årsaken til røyken, samt hvor på det tekniske rommet det kan ha startet.

Det var noen fra tannklinikken som selv ringte og meldte om røyken. Nordmo vet ikke hvor mange som var til stede på klinikken, men disse ble evakuert, og døra til det tekniske rommet ble lukket i påvente av brannvesenet, forklarer han.

Politiet melder på Twitter at ingen er skadd eller eksponert for røyk.