iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde

Er ditt bryllupsbilde av det litt mer pinlige, stygge, rare eller harrye slaget? Fortjener dere en sjanse til å få et nytt, ordentlig portrett? iTromsø skal kåre byens «styggeste» bryllupsbilde.

NYTT BRYLLUPSBILDE? Er du misfornøyd med ditt opprinnelige bryllupsbilde? Bli med i vår konkurranse.  Foto: Pixabay

nyheter

Ofte speiler og følger brudekjoler, dresser og bryllupsbilder trendene som rådet da bildet ble tatt. Det bidrar til at et bilde, som ble tatt med en intensjon om å «vare evig», kanskje ikke helt har tålt tidens tann.


Vinner i sommerens tatoveringskonkurranse er kåret:

Hege (49) har Tromsøs verste tatovering

Det ble en klar seier til en tatovering av en svingende glad og brisen isbjørn med Tromsdalstinden i bakgrunn, da velgerne skulle stemme fram den verste tatoveringen i byen.

 

GRAFSENDE: Noen synes kanskje det var litt morsomt med litt puppe- eller rumpegrafsing da bildet ble tatt, men angrer seg nå.  Foto: Pixabay

Kanskje hadde man en veldig «god» idé om å gjøre noe sprelsk hvor brudgommen titter ned i brudens utringning? Hørtes det ut som et lekkert grep å la bildene være i svart-hvitt, men la de røde elementene være i farge? Giftet du deg kanskje i en sjokkrosa tyllkjole på 80-tallet, hvor håret aldri kunne bli stort nok?


11 sommerserier du kan glede deg til

Her er 11 herlige godbiter som enten er, eller ser ut til å være helt fantastiske og se bak gardinene.

 

Nytt bilde i premie

Bryllupsbilder skal være både morsomme, fine og si noe om sin samtid. Det er ikke alltid like enkelt.

LITT FOR MYE HUMOR? Ble bryllupsbildet mer kleint enn morsomt? Et feilslått forsøk på humor kan noen ganger være det pinligste av alt.  Foto: Pixabay

Dersom du opplever at ditt bryllupsbilde ikke akkurat er et skrytebilde, send det inn til iTromsø og vær med i kåringen av byens «verste» bryllupsbilde. Alle som sender inn bilder vil bli intervjuet i sammenheng med bildet og det vil publiseres i avisen.

LITT FOR POETISK: I blant kan en idé ikke bli helt som planlagt.  Foto: Pixabay

Vinneren som stemmes fram vinner en ny photoshoot, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede.


Stadig flere tromsøværinger går i kirka: – Potensialet er stort

Fjorårets besøkstall i Tromsø viser at kirka på ingen måte synger på siste salmevers.

 

– Utilsiktet humor

Redaktør Stig Jakobsen i iTromsø mener at både bryllup og bryllupsbilder kan bidra til en god del humor.

FEIL FOKUS? Var dere kanskje ikke fornøyd med fotografen og skulle ønske at dere fikk en ny sjanse, med eller uten bryllupsbekledning, kan dette være deres sjanse.  Foto: Pixabay

– Bryllup har mange elementer av utilsiktet humor. Det være seg fulle onkler med upassende taler eller gudforeldre som snubler i bryllupskaken. Det hele ender ofte opp med å toppe seg med et bryllupsbilde som tar utgangspunkt i en fryktelig dårlig idé, sier Jakobsen og fortsetter.

– Det å skulle «skille seg ut i mengden», er ikke alltid like lurt i bryllupsbildesammenheng, sier han.


Drop-in-bryllup: Ståle (49) og Berit (53) er første par ut i Tromsø

Samboerparet Berit Fredriksen (53) og Ståle Andersen (49) ønsket seg ikke noe prangende bryllup, så da muligheten for drop-in-vielse i domkirka dukket opp, slo de til.

 

Slik deltar du:

Har du et bilde du mener er så «ille» at det fortjener å være med i kåringen? Send det som vedlegg i jpg-format til:

marianne@itromso.no innen 1. august.

Dersom du sender inn et bilde, takker du også ja til at bildet publiseres på våre plattformer og du må gjøre deg tilgjengelig for en kommentar.