Politiet måtte bortvise fem personer fra sentrum i natt – to av dem klatret i stillas

nyheter

I løpet av natten har politiet bortvist fem personer fra sentrum i Tromsø. De er alle i 20-årene og det har dreid seg om ordensforstyrrelser, skriver Troms Politidistrikt på sin Twitterkonto søndag morgen.

Like etter klokken halv to natt til søndag fikk politiet melding om en overstadig beruset mann som hadde blitt kastet ut av dørvaktene på et utested. Han skal ha klart å snike seg inn flere ganger før politiet kom frem til stedet, og bortviste han fra sentrum.

Videre fikk politiet melding rundt klokken halv fem søndag morgen om at to personer var observert klatrende på et stillas i Tromsø.

Da patruljebilen kom til stedet befant de seg i femte etasje. Begge forlot stillasen etter å ha fått tilsnakk fra politiet.