Mann i 20-årene oppførte seg truende og knuste glass på utested

Politiet melder på Twitter om flere hendelser natt til tirsdag.
nyheter

Like etter midnatt natt til tirsdag ble en mann i 40-årene innbragt av politiet og satt i fyllearresten. Årsaken var at han ikke hadde etterkommet et pålegg fra politiet om å forlate byen, etter at han var uønsket på et utested. Mannen anmeldes, og politiet oppretter sak på forholdet.

Klokken 00.33 skriver politiet at en mann i 20-årene ble innbragt fra et av byens utesteder og satt i fyllearresten, etter at han hadde knust glass på et utested. Politiet skriver at mannen «oppførte seg truende, raserte og knuste glass på utestedet». Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse.

Klokken 03.10 skriver politiet på Twitter at en mann i 60-årene ble innbragt fra legevakta, hvor han hadde vært et ordensproblem. Mannen var uønsket på legevakta, og ble satt i fyllearresten.