Beruset mann skulle ta taxi hjem fra byen - ble satt av på politistasjonen

Politiet fikk nok å henge fingrene i natt til søndag.
nyheter

Troms politidistrikt melder at en mann i 20-årene ble innsatt i arrest i morgentimene grunnet beruselse. «Vedkommende var i utgangspunktet kunde i en taxi, men turen endte opp her hos oss», skriver politiet på Twitter.

Fant narkotika i bil

Utrykningspolitiet stanset et kjøretøy hvor fører mistenktes for ruspåvirket kjøring. Det ble også gjort funn av narkotika i samme bil.

I tillegg kan nevnes at en beruset kvinne (41) ble gitt pålegg om å forlate et av byens utesteder. I en lignende sak ble en mann (20) innbrakt og satt i drukkenskapsarrest da han var til sjenanse utenfor et av byens utesteder.

Mistenkt for å utøve vold

En mann i slutten av 30-årene ble pågrepet i egen bopel mistenkt for å ha utøvd vold mot sin samboer.