Han blir ny eiendomssjef i Bonord

Ole Vidar Furnes er ansatt som eiendomssjef for boligbyggelaget.

NY JOBB: Her tar Kurt Figenschau, administrerende direktør i Bonord tar her den nye eiendomssjefen Ole Vidar Furnes i hånden.   Foto: Bonord

nyheter

Furnes er utdannet jurist og har jobbet som eiendomsutvikler i Totalrenovering og Pilar Entreprenør.

Tidligere har han også jobbet ved byutviklingsavdelingen i Tromsø kommune.

– I Ole Vidar har vi fått en leder med de kvalitetene som er riktige, og som sammen med våre dyktige medarbeidere, kan å nå våre mål. Han har lang og dokumentert erfaring fra prosjekt- og eiendomsutvikling, samt en juridisk kompetanse som vi synes er svært spennende. Bonord er meget fornøyd med å få han med på laget, og tror han blir en viktig ressurs for oss i forhold til de ambisjonene konsernet har innen sosial bærekraft og miljø fremover, sier Kurt Figenschau, administrerende direktør i Bonord i en pressemelding.

Han tiltrer senest 1. juni 2020.