UNN-pasient med koronasmitte døde i natt

Pasient med Covid-19-smitte døde ved UNN natt til onsdag. Etter at en 72-åring døde i sitt eget hjem natt til tirsdag er det nå 2 koronasmittede er døde i Tromsø.

DØDE I NATT: En eldre mann med alvorlig, underliggende sykdom døde på UNN natt til onsdag.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Den første pasienten som ble innlagt på UNN (Tromsø) med Covid-19-smitte, døde på sykehuset natt til onsdag, melder UNN i en pressemelding onsdag morgen.

Den eldre mannen hadde alvorlig, underliggende sykdom. Av hensyn til de pårørende og personvernet vil ytterligere informasjon ikke bli gitt.

Tirsdag meldte UNN at de hadde to pasienter med påvist koronasmitte.


UNN utelukker ikke at flere innlagte pasienter på sykehuset har koronasmitte

UNN-direktør Anita Schumacher sier det ikke vil overraske henne om det kommer flere positive prøver på koronasmitte fra innlagte pasienter de nærmeste dagene.


To døde i Tromsø

På en pressekonferanse tirsdag informerte ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) om at Tromsø hadde fått sitt første dødsfall fra koronasmitte, da en 72-åring døde i sitt eget hjem uten å vite at han var smittet.


Den avdøde fikk aldri vite at han var smittet

Søndag ble den avdøde 72-åringen testet for koronavirus. To dager senere døde han i sitt eget hjem, uten å vite at han var smittet.


Dermed er to døde i Tromsø av koronaviruset. Begge var eldre menn med underliggende sykdommer. Status tirsdag er at det er 43 personer som er smittet i Tromsø kommune.