Minnes Randi Henriksen: - Ei fantastisk varm og inkluderende dame

TV-kjendis Einar Tørnquist satte Randi Parfymeri på Norgeskartet med programmet «Ramm og Tørnquist redder Norge».

SKAPER BLEST: Einar Tørnquist og Morten Ramm besøkte Randi Parfymeri i 2016.   Foto: Ida Ramberg

nyheter

Randi Henriksen, innehaver av Randi Parfymeri i Storgata, gikk bort 19. mai. Hun har vært et kjent ansikt i byens handelsstand.

– Kreften ble dessverre oppdaget altfor sent, sa sønnen Ole-Kristian Henriksen til iTromsø tidligere i dag.I 2016 satte Morten Ramm og Einar Tørnquist søkelyset på Randi Henriksens parfymeri under innspillingen av TV2-serien «Ramm og Tørnquist redder Norge», der komikerduoen hjalp lokale bedrifter mot de store kjedene.

REKLAME: Einar Tørnquist og Morten Ramm sammen med Randi i en reklamekampanje for «Glamour Riviera», parfymen de lanserte.   Foto: TV 2

En hel episode av programmet ble viet til butikken og de lanserte parfymen «Glamour Riviera», eksklusivt for Randi Parfymeri.

DUFTER: Randi Henriksen tester her ut Morten Ramms og Einar Tørnquists parfymepomade «Glamour Riviera» og gir den god tilbakemelding.   Foto: Ida Ramberg

I en SMS til iTromsø kommenterer Tørnquist Henriksens bortgang:

– Jeg opplevde Randi som ei fantastisk varm og inkluderende dame, og synes det var veldig trist å høre at hun var gått bort. Med det mister Tromsø en ildsjel og et midtpunkt i Storgata.


Kjendisduo på innspilling i Tromsø: – Jeg skjønner i alle fall hvorfor dere går så tett kledd

TV- og podkastduoen Jan Thomas og Einar Tørnquist vandret torsdag rundt i Storgata i Tromsø for å spille inn episoder til deres TV-serie.


PÅ BESØK: Tørnquist vendte tilbake til butikken i februar i år og hadde da med seg Jan Thomas.  Foto: Marianne Lein Moe