iTromsø har ansatt flere journalister

Disse tre journalistene blir nye medarbeidere i iTromsø:

Nyansatte: Svein Harald Lian, Tora Lind Berg og Jørn Mikael Hagen er alle ansatt i iTromsø. 

nyheter

Tora Lind Berg (31): Kommer fra Filter Nyheter i Oslo, der hun har jobbet de siste 3,5 årene. Hun har tidligere også jobbet i blant annet Akershus Amtstidene og NRK i Tromsø. Tora begynner som politisk reporter i iTromsø, med oppstart i slutten av juni.

Svein Harald Lian (42): Har de siste par årene levert podkast og radio for NRK gjennom eget produksjonsselskap, og har tidligere jobbet 17 år i TV2, hvorav nesten syv år som journalist og videojournalist på TV2s lokalkontor i Tromsø. Han har også vært kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten. Svein Harald starter opp som journalist i iTromsøs nyhetsredaksjon i begynnelsen av august.

Jørn Mikael Hagen (49): Kommer fra Fiskeribladets redaksjon i Tromsø, der han har jobbet de siste åtte årene. Han har tidligere også jobbet i flere medier i Tromsø. Jørn startet i iTromsø i januar, og vil først og fremst jobbe med avisens næringslivssatsing «Næring».

– Jeg er svært godt fornøyd med signeringene av Tora, Svein og Jørn. Det er tre rutinerte og svært dyktige journalister vi har fått med på laget, og jeg er sikker på at de vil bidra til å utvikle journalistikken og styrke posisjonen vår her i byen, sier konstituert sjefredaktør Trond Haakensen.