Sigrid om kjæresten: − Så stolt at jeg ikke klarte å holde det hemmelig

Sigrid forteller «Lindmo» på NRK om hvordan hun traff kjæresten sin. Han sier til VG at han føler seg som en Lotto-vinner – hver dag.

PAR: Sigrid Solbakk Raabe og kjæresten Nikolai Schirmer.  Foto: privat

nyheter

– Jeg kjenner at jeg ikke er vant til å snakke om dette. Rødmer jeg? spør Sigrid Solbakk Raabe (25) programleder Anne Lindmo mens hun forteller om hvordan hun møtte kjæresten sin, skikjøreren Nikolai Schirmer (30) til VG.

De ser på noen bilder som Sigrid har postet av dem på Instagram. Lindmo sier at det er ulikt Sigrid å poste slikt i sosiale medier.

TILBAKE: Etter lang tid med få konserter var Sigrid tilbake på en diger scene i slutten av august, på Reading-festivalen i Storbritannia, et land hun nyter stor suksess i.  Foto: Scott Garfitt/AP

– Nei, jeg har ikke gjort det før. Det har vært en veldig privat del av livet mitt. Jeg har tenkt at det er noen ting som bare skal få lov til å være sånn.

Paret har imidlertid lagt ut bilder av hverandre jevnt og trutt det siste året, både i vanlige Insta-poster og på stories.

Ikke minst ble det amorøst da Schirmer gratulerte sin artistkjæreste med dagen 5. september.«Elsker deg», erklærte han der, mens hun slo fast i kommentarfeltet under at «du e den beste e vet om».

Det var i mai 2020 VG kunne fortelle hvem som var Sigrids kjæreste.

Møttes under innspilling

Hun møtte Schirmer – som er profesjonell frikjører – under innspillingen av en reklame for Gore Tex.

– Det er ikke første gang jeg er i et forhold, men akkurat nå er jeg så stolt at jeg klarte ikke å holde det hemmelig.

Popstjernens følelser er utvilsomt gjengjeldt. Nikolai Schirmer sier dette om Sigrid til VG:

– Jeg er kjempestolt, og føler at jeg har vunnet i Lotto hver dag!


Derfor takket Tromsø-mannen Mathias ja til «Paradise Hotel» – ville ha gratis ferie under pandemien

I årets sesong av «Paradise Hotel» kan vi se tromsømannen Mathias Luther på skjermen.


Insisterte

I intervjuet med «Lindmo» snakker Sigrid også om hvordan hun kom i kontakt med sin manager, Geir Luedy, blant annet kjent for sitt samarbeid med Aurora Aksnes.

Ifølge Sigrid selv hadde hun ikke skrevet så mange bra låter ennå og var litt frustrert da hun så Luedy under en dePresno-konsert.

Hun gikk bort til ham, introduserte seg og insisterte på at de to burde ta en kopp kaffe sammen.

– Så ble det kaffe uken etter. «Jeg tror dere gjør lurt i å signere meg også», sa jeg. Jeg klarte å overbevise dem om at de burde signere meg. Så har det jo gått bra siden da, smiler Sigrid.


Bukta slipper neste års «drømmebooking»

– Et av verdens kuleste rockeband, uttaler bookingsjefen i Buktafestivalen.


25-åringen fra Ålesund er for øyeblikket i Storbritannia, hvor hun lørdag kveld opptrer ved en BBC-festival på Wembley Arena. Der er det plass til 12.500 tilskuere.

Hun ga nylig ut singelen «Burning Bridges», som sammen med «Mirror» fra i sommer utgjør de foreløpige smakebitene fra det som skal bli Sigrids andre album.