Hvert år arrangerer Kiil Tromsø en høstlansering i sine lokaler i Grønnegata der de presenterer høstens farger og kolleksjoner fra Slettvoll.

I år hadde rundt 150 mennesker møtt opp for å få med seg det nyeste innen møblement, noe butikksjef Marte Undereidet var veldig fornøyd med.

– Det har vært en heidundrende kveld. I utgangspunktet hadde vi registrert rundt 120 påmeldte gjester, men flere forbipasserende stakk også innom, noe som er veldig artig, sier butikksjefen.

LES INTERIØRSTYLISTENS BESTE TIPS TIL HJEMMET

I tillegg til lansering av nye møbler kunne også arrangementet by på lokal mat og drikke.

– Vi har samarbeidet med Ludwig Mack Brygghus og Mathallen, som har servert henholdsvis øl og småmat. I tillegg har vi hatt blomster fra Sonja Johnsen Blomster på bordene. Det har vært viktig for oss å samarbeide med andre sentrumsaktører når vi har satt opp dette arrangementet, påpeker hun.

Ifølge Undereidet var responsen fra kundene veldig positiv.

– Kundene er alltid spente når de kommer på slike arrangementer, men responsen fra dem i dag har vært veldig positiv. I år er det første året vi har servert øl fra Mack, noe folk påpekte at de satt pris på. Alt i alt har det vært en stor suksess, konstaterer butikksjefen.

Mack stilte med ølsmaking. Foto: Susanne Haraldsdatter Pedersen
Mathallen stilte med småretter til de oppmøtte. Foto: Susanne Haraldsdatter Pedersen
Mange møtte opp for å få med seg Slettvolls nye kolleksjon. Foto: Susanne Haraldsdatter Pedersen