iTromsø med i ny humorbok

Atle Antonsen og Johan Golden er ute med ny bok med høydepunkter fra radioprogrammet Misjonen på P4. Her er iTromsø representert med to artikler.
nyheter

"Du vet hvordan det er. Du er lei av alle hår- og kroppsprodukter som opptar plass i dusjen. "Tenk om man kunne klart seg med kun én flaske til alt", tenker du, i 1988 for eksempel. Og så står du der i butikken og skal kjøpe såpe og sjampo igjen da, for det går jo ganske mye, det gjør det, man er jo glad i å dusje, det å vaske seg og såpe inn topplokket. Og så trur´u ikke det viser seg at tyskera har laget nettopp det da, en såpe til alt! Til hår og kropp! Til begge deler! Dobbeltdusch. Genialt! Billig er den óg, og det er bra, for det går fort med en flaske i uka. Minst. For man er jo glad i å dusje, det å vaske seg. Vel, da skal man jo ha den. Dobbedusch. Bare den. For resten av livet."

Følger opp suksess

Slik omtaler Atle Antonsen og Johan Golden iTromsøs sak om Jo Are Vik, som ble publisert 9. juli 2013. I saken forteller Vik hvordan han i løpet av 25 år har brukt 18.000 kroner på dusjsåpen "Dobbel dusch".

Dette er bare én av mange morsomme lokalavissaker som duoen har funnet plass til i sin nye bok "Ny hylle på Prix og enda flere lokale nyheter", en oppfølger til bestselgeren "Statsråd vant spekeskinke" fra 2013.

Her har Antonsen og Golden samlet høydepunktene fra den faste spalten "ukens beste innsendte lokale nyheter" fra radioprogrammet Misjonen.

Sjåfør stoppet

Artikkelen om Jo Are Vik er imidlertid ikke den eneste saken fra iTromsø som har fått plass i den ferske humorboka. Også en politinotis med tittelen "Stoppet sjåfør for sjekk" fra 26. august i fjor står på trykk i boka.

Om denne notisen skriver Antonsen og Golden følgende:

"Er man i beit for actionfylte hendelser å skrive om, så er journalistens sikreste kort å bli med politiet på patrulje. Da må det jo skje noe. Selv i Tromsø."

Også Nordlys er representert i boka med tre artikler.