Borettslag løste veigåte

I fire år har Utsikten borettslag etterlyst eieren av en nedslitt vei. Nå har de endelig fått svar.

  Foto: Rita K. Jensen

nyheter

– Jeg har sendt brev på vegne av borettslaget til kommunen hvert år siden 2011 angående den veien – uten å få svar, sier daglig leder Henning Norbakken i Utsikten borettslag.

I brevet ber borettslaget om avklaring av ansvars- og eierforholdet til veiene i borettslagene på Stakkevollan.

LES OGSÅ: Etterlyser eier av nedslitt vei

Farlige situasjoner

Ifølge borettslaget er asfalten delvis borte, og det er hull og asfaltkanter i veibanen. De opplyser også om at nedre del av veien er uoversiktlig og bratt.

– Det har over tid vært fortvilelse over at veien har blitt dårligere. Vi har sett flere trafikkfarlige situasjoner, forteller Norbakken.

Han tenker mest på at barn og unge bruker veien for å komme ned til idrettsanlegget på Stakkevollan.

LES OGSÅ: Frykter forfallet på fylkesveiene

Gir ros

Nå forteller Norbakken at han har fått svar på brevet der han etterlyser ansvarsforholdet. Han er svært fornøyd med kommunens behandlingstid i denne saken.

– To dager etter at jeg sendte brevet, ringte Stig Tore Moe fra Byutvikling meg. Han sa at de skjønte at det var deres ansvar og at de skulle gjøre noe med saken i løpet av høsten, sier han.

Men allerede dagen etter var første maskin på plass.

– Det må være rekordrask behandling, og det fortjener de skryt for.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter