Kristian René Johansen fra Tromsø har i årets "Paradise Hotel" gjort seg kjent gjennom sine taktiske evner, skal man tro komiker og programleder Hasse Hope.

Les også: Bekrefter forlovelse med Paradise-deltaker

Gjennom et innlegg på nettstedet Comoyo.no har Hope skrevet et lengre humoristisk innlegg om Tromsø-mannen. Hope er tidligere kjent som reporter i VG-TV, og har også medvirket i TV-suksesser som "Tweet4Tweet" og "Dagens mann".

Hope er en selverklært "Paradise Hotel"-fan og har gått langt i sin sammenlikning mellom Kristian René og en italiensk filosof kjent for sin bruk av makt for å slå gjennom i intriger og konflikter i store grupper.

"Kristian René er reinkarnasjonen av Niccolo Machiavelli. Han skrev boken «Fyrsten», også kjent som bibelen for maktbruk og blir sett på som den fremste eksponenten på rå kynisme. Når mennesker fremstår utspekulerte er det ofte man henter fram begrepet ‘machiavellisk’. Alle disse karakteristikkene er som trukket ut av det bittelille, brunrosa rumpehullet til Kristian René."

Les også: Tromsøkvinne skaper trøbbel i paradiset

Hope har videre funnet et bilde av den italienske forfatteren, som han mener er så lik Kristian René, at alt tvil har forsvunnet.

"De svarte, sjelløse øynene. De samiske kinnbeina. Det tilgjorte smilet. Hårfestet. Krumningen på nesa. HERREGUD TIL OG MED ØRENE ER JO HELT IDENTISKE. Se på dette da! Kristian Renè er med 90 prosent sannsynlighet (helt tilfeldig tall) en direkte etterkommer av den italienske mesterhjernen."

Les også: - Nordlendinger er herlig direkte

"Niccolos taktiske evner har her gått i arv gjennom århundrer og gradvis blitt vannet ut, og nå, i år 2013, sitter vi igjen med en fyr som akkurat så vidt klarer å være mer utspekulert enn en gjeng som alle har som hovedinteresser å dra på dagsfylla, høre på musikk og «være med venner»."

Her kan du lese hele det humoristiske innlegget!