Etter at Johansen fra Tromsø sjekket inn på hotellet i slutten av mars har hans hovedmål vært å vinne. Torsdag kveld ble han likevel sendt hjem, og det av en sine største konkurrenter, den nylig returnerte Sander Johansen Kastrup.

– Nei, jeg måtte jo bare skjønne at den tvisten jeg nå var kommet opp var for hard for meg, sier Johansen.

– Bittert

Tvisten Johansen omtaler startet tidlig denne uken da Kastrup ble valgt til hotellets «lykkefugl», som deretter gjorde Johansen til «ulykkesfugl». Dette førte til at Johansens partner kom opp i den kinkige situasjonen å måtte velge mellom Kristian Rene og hans beste venn Remi Osnes, også han fra Tromsø. Siste ord var det likevel Kastrup som fikk.

– Det er jo bittert selvfølgelig. Men når man har tapt, så må man innse det. Nederlaget var likevel ikke så stort når det var Remi som fikk bli igjen der.

Bærer ingen nag

For de siste to ukene har det ikke gått som planlagt for den erfarne Paradise-spilleren, som var inne i sin andre sesong. Dette etter at deltakeren Lauretta Magdalena kom inn.

– Det var jo hun som satt det i gang når hun splittet meg og Tina (Skovdal red.anm.). Men jeg bærer ingen nag, jeg gjorde selv mye rart der inne så det er bare å vente at andre også gjorde det.

Avsluttet forlovelsen

Også utenfor hotellet har han opplevd mye den siste tiden. Etter at det i april ble annonsert at han var forlovet med meddeltaker, Tina Skovdal ble dette avsluttet for tre uker siden.

– Når vi kom hjem fant vi rett og slett ut at vi ikke passet for hverandre.

Nå ryktes det at han har noe på gang med tidligere Robinson-deltager Cathrine Moen.

– Vi har blitt sett mye i lag og vi har god kjemi, mer kan jeg ikke si.

Men en ting er i alle fall Johansen glad for.

– Ingen av jentene har sendt meg hjem fra hotellet, det måtte en gutt til for å gjøre det.