Rundt 75 personer, inkludert en god del påskegjester i bygda, deltok på Andersdal og Kristofferjord Utviklingslags påskeskirenn påskeaften. Skirennet i den lille bygda fire-fem mil fra Tromsø arrangeres hver påske, men i år var det ekstra mange som møtte opp.

- Vi var 75 stykker som var med på årets arrangement, hvorav 35-40 store og små deltok på selve skirennet. Det er rekord. I fjor var vi 60, sier Chris Johansen i utviklingslaget.

Følg iTromsøs lokalavis for Ramfjord og Ullsfjord på Facebook!

Han hadde, sammen Johan Fredrik Høyer og Odd-Arne Gundersen, ansvaret for arrangementet på Andersdal gressbane på Stormoen. Og det var ikke bare bygdas folk som møtte opp.

- Det er mange påskegjester som deltar. Besøkstallet var over all forventning! Vi er i alle fall fornøyde. I år hadde vi ikke noe salg eller andre inntekter, men det er noe vi skal vurdere til neste år. Så satser vi på en enda større suksess, sier Chris Johansen.

Leder i Andersdal og Kristofferjord Utviklingslag er Wenche Sørensen, som ble valgt tidligere i år.

MEDALJER: Både store og små fikk medaljer etter innsatsen i skisporet. Foto: Andersdal og Kristofferjord Utviklingslag
HEIAGJENG: Her er noen av de yngste deltakerne i påskeskirennet i godt driv i løypa. Foto: Andersdal og Kristofferjord Utviklingslag
PÅSKEKOS: Intet påskearrangement uten bål og pølsegrilling.