Tove Karoline Knutsen er ferdig på Storinget.

- Jeg har nettopp gitt Tromsø AP  om at jeg  ikke tar gjenvalg til Stortinget for en ny periode. Jeg har telt på knappene, for det har vært fantastisk å kunne få arbeide for fylket vårt og landsdelen gjennom tre stortingsperioder. Jeg ser det som en stor ære å ha fått tillit fra partiet, og  - ikke minst - fra folk i Troms i tre valg, skriver Tove Karoline Knutsen i en mail til iTromsø.

Musikk og helse

Knutsen utydper over for iTromsø at det ikke var en lett avgjørelse.

- Jeg er verken lei eller sliten - tvert imot. Jeg har masse energi og arbeidslyst som jeg håper jeg nå kan bruke på andre områder som musikk. Jeg begynner jo å bli en ganske voksen dame og har lyst til å gjøre litt andre ting og bidra på andre arenaer. Pensjonist har jeg ikke tenkt å bli, sier Knutsen.

Spesielt er det musikken hun nå vil tilbake til.

- Det er særlig et område jeg vil gjøre mer på og det er musikk og helse. Det har jeg veldig sansen for. Vi må tenke bredere på måten vi for eksempel tar vare på demente og musikken er jo en fantastisk måte å møte mennesker på.

- Gode kandidater

Hennes arvtaker har hun heller ingen formening om hvem skal bli.

- Vi har så mange gode folk i partiet at jeg er helt sikker på at vi kommer til å finne en person fra Troms som vil representere partiet på en fantastisk måte, sier Knutsen, som gir seg etter vårsesonen neste sommer.