Siden 2008 har Kjetil og Torill Stoltz drevet Sun2 solsenter i Alkveien på Langnes. Siden den gang har de tatt over og åpnet flere nye sentre rundt om i Tromsø. Nå står Kvaløysletta for tur.

– Rundt september-oktober åpner vi Sun2 Kvaløysletta i samme bygg som Spring Fitness. Etter flere ønsker fra kunder måtte vi få på plass et solstudio i Tromsøs største bydel og nå er vi godt i gang, forteller daglig leder Kjetil Stoltz.

Fortsetter satsingen

Satsingen kommer i kjølvannet av åpningen av deres nye solstudio i Giæverbukta, i tillegg til full omprofilering av senteret deres i Kroken.

Med senteret på Kvaløya kommer de nå opp mot totalt 45 solsenger over hele byen.

– Vi utvider ut ifra behov og etterspørsel. Som leverandør av sol i Nord-Norge har vi ønske om et godt fotfeste i Tromsø. Derfor vi har tatt disse skrittene, sier Stoltz.

Fokus på helse

Han er klar på at de ønsker å fokusere på helse og kvalitet hos solstudioene deres. Med et sunt forhold til solarium og trening kommer kundene til å oppleve både overskudd og energi. Brunfargen skal bare være en bonus.

– Vi tenker på folkehelsa. Senteret skal holde samme standard som våre andre solstudioer, med nyeste teknologi, samtidig som det tilfredsstiller alle krav fra myndighetene.