En mann i 20-årene ble påtruffet beruset i Storgata, og fikk hjelp fra politiet med å finne retningen hjem. Han innså selv at det beste var å finne senga for natta.

En mann i 40-årene ble bortvist fra et av byens utesteder frem til klokken 08.00 søndag morgen. I følge Troms politidistrikts Twitter-konto skal han ha vært involvert i en ordensforstyrrelse.

Politiet måtte også bortvise en tenåringsgutt fra et av byens utesteder og området rundt grunnet hans oppførsel.

To kamerater - en gutt i slutten av tenårene, og en mann i 20-årene ble bortvist fra et av byens utesteder for resten av natten. De skal ha vært uønsket på stedet etter at tenåringsgutten forsøkte å komme seg inn på utestedet ved hjelp av kompisens legitimasjon.

Forventet aktivitet

En mann i 40-årene skal også ha blitt innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. I følge politiets tweet skal mannen først ha utgjort et problem for taxisjåføren. Da politiet kom på stedet ga de mannen pålegg om å forlate taxien, men han valgte istedet å blande seg inn i politiets arbeid vedrørende et annet oppdrag. Dermed valgte de å anmelde forholdene.

Etter å ha bortvist en mann i 20-årene fra sentrum resten av natten grunnet uønsket oppførsel, ble han påtruffet av politiet i sentrum senere på natten. Han anmeldes for å ikke ha etterkommet pålegget.

Operasjonsleder i Troms politidistrikt Erik Kileng sier at natten har gått som forventet.

– Dette er en helt vanlig natt til søndag for politiet. Det ser kanskje ut som om vi har vært travle ut fra den flittige publiseringen på Twitter, men det varierer veldig fra natt til natt hvor stor del av oppdragene våre som deles på sosiale medier.