Helt siden 1937 da Snøhvit kom på lerretet med sin prinsessekjole har jenter rundt om i verden drømt om å se like vakker ut i en slik kjole. Mange fikk nok også kjolen til Elsa i gave under juletreet i fjor.

Men ingen i Skandinavia kan skilte med å ha sin helt egne prinsessekjole som ingen andre har. Det er det bare Natalie Halvorsen Bruvoll som har.

Vant konkurranse

For i høst oppdaget nemlig hun at Disney-kanalen utlyste kjoledesignere som kunne vinne en kjole med deres eget design på. Hun var ikke sen med å melde seg på.

Les også: Stiller i prinsessekjole i kulda

– Man skrev ut en skisse fra nettet som man skulle fargelegge. Men jeg nøyde meg ikke med det. Jeg la på glitter, perler og en sløyfe, sier Natalie.

Bidraget ble sendt inn og det tok ikke lang tid før 10-åringen fikk en hyggelig overraskelse i morens e-post.

– Først trodde jeg ikke på det. Så trodde jeg at jeg var en av ti som hadde vunnet. Men når jeg hørte at jeg var den eneste vinneren fikk jeg helt sjokk.

Vil bli designer

Ifølge juryens beskrivelse var det soleklar seier til Natalie.

– Natalies design fanget virkelig blikket til juryen som aldri var i tvil om at dette var vinnerkjolen, skriver Jodi Ginever som er forbrukerdirektør for Walt Disney Nordic.

Les også: – Mammaen min er Disney-prinsesse!

– Hun er kjempekreativ i alt hun gjør. Jeg finner tegnestifter over alt hele tiden, sier mor Tonje Bruvoll som sier at datteren har som ønske å bli designer.

– Det stemmer. Jeg har lyst til å gjøre det i fremtiden, men jeg vil lage klær selv. Nå har jo Disney gjort dette for meg, sier Natalie.

– Hvordan kom du fram til perler og de fargene?

– Jeg tenkte at perlene er sånne perler man finner på havbunnen, så er det blå havet. Og når man kommer opp av havet blir det varmt og derfor er det rødt.

Vokser fra Disney

Men det spørs hvor mye kjolen til Natalie blir brukt. Selv føler hun at hun har vokst litt fra prinsessehysteriet til Disney, men brukt skal i alle fall kjolen bli.

Les også: Disney-film trekker amerikanske familier til Norge

– Jeg blir nok å bruke den til karneval eller noe sånt. Den er jo ganske spesiell, så den kan jo ikke bare henge i skapet. Mamma får i alle fall aldri lov å kaste den, sier Natalie.