Mandag ettermiddag rykket nødetatene ut til Strandvegen, etter en trafikkulykke mellom to personbiler.

Bilene skal ha kommet kjørende mot hverandre langs Strandveien, før en av bilene av ukjent grunn skal ha kommet over i motsatt kjørefelt. Det skal være store skader på begge kjøretøyene, og airbag skal være utløst i en av bilene.

INNSATSLEDER: Morten Renland i Troms politidistrikt. Foto: Daniel Lilleeng

Morten Hervang, innsatsleder hos Troms politidistrikt, foreller at det er tre personer som har vært involvert i ulykken, men at det er ingen personskade.

To har blitt sjekket ut av helse, og politiet dirigerer trafikken på stedet i påvente av bergingsbil.

Distrahert sjåfør

Karl Erik Thomassen, operasjonsleder i Troms politidistrikt, forteller at sjåførene av en av bilene skal ha blitt distrahert og at den derfor havnet i feil kjørefelt.

– En av førerne har erkjent å ha kjørt uaktsomt, og vil anmeldes for det. Det skjedde noe inne i den ene bilen som gjorde at fører tok oppmerksomhet bort fra veien, og det ble et sammenstøt.

Han forteller at det ikke ble gjort et førerkortbeslag på stedet, men at dette er noe en politijurist kan gjøre i etterkant.

– Patruljen på stedet vurderte det slik at de ikke hadde nok informasjon til å ta et beslag der og da, men måten ulykken skjedde på mener vi er helt på grensen til førerkortbeslag, forklarer Thomassen.

DIRIGERER: Politiet dirigerer nå trafikken på stedet, mens man venter på bergingsbil. Foto: Daniel Lilleeng