– Vi er veldig glade for at vi nå kan hjelpe hundeeiere over hele Norge med å finne hundepass. Det er en naturlig tilpasning for oss, spesielt etter vår vellykkede lansering i Sverige i fjor og stor interesse i Oslo sist måned. Vi streber etter å være det beste møtestedet for alle hundeelskere, ved å gi trygg og pålitelig hundepass, uttaler Richard Setterwall, CEO og grunnlegger av Dogbuddy, i en pressemelding denne uken.

GPS-spore hundens tur

DogBuddy er Europas største og raskest voksende online hundepass-tjeneste. Tjenesten ble en umiddelbar hit i Sverige i fjor, og kom til Oslo like etter nyttår. Nå ekspanderes det blant annet til Tromsø.

Ved hjelp av en app kan eierne chattes, lastes opp bilder og GPS-spore hundene sine lufteturer slik at eierne kan følge med på hvor lange turer hundene får.

– Dette gjør at hundeeierne kan slappe helt av og vite at hunder deres er i trygge hender.

For å lettere koble sammen hundeeiere med hundepassere kan man også bla gjennom registrerte hunder og melde interesse for hvem som ønsker å passe deres hund.

350.000 registrerte

DogBuddy ble grunnlagt i 2013 og har allerede over 350.000 registrerte hundeelskere over hele Europa. Av land hvor tjenesten er lansert finner vi Spania, Italia, Tyskland, Sverige og Norge.