• eAvis
  • Nyheter
  • Sport
  • Feedback
  • Mening
  • Folk
  • Dødsannonser

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheter →

Dette er den opprinnelige julematen

Ribbe, pinnekjøtt, linsestek eller lutefisk? Valgene er mange til middagen på selveste julaften.

foto
LUTEFISK: Ifølge etnolog og kjemiker Astri Riddervold spiste de fleste lutefisk på julaften før i tiden. Foto: Tina Eilertsen / Harstad Tidende.
Jenny Ovlien Frisholm
Oppdatert: mandag 25. desember 2017 kl. 20:29
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Publisert: mandag 25. desember 2017 kl. 20:12 Oppdatert: mandag 25. desember 2017 kl. 20:29
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
ANSV. REDAKTØR
Trond Haakensen
NYHETSREDAKTØR
Marianne Lein Moe
ADM. DIREKTØR
Cecilie Stefanussen
Alle ansatte
Se kontaktinfo her
Sentralbordet
77 64 06 00
Annonser
annonse@itromso.no
Debatt
debatt@itromso.no
Besøks- og postadresse
Kaigata 4
9008 Tromsø
SMS/MMS
Kodeord IT TIPS til 2399
E-post
tips@itromso.no

iTromsø arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. iTromsø har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © iTromsø.

iTromsø honorerer ikke materiale som sendes inn uoppfordret, med mindre det er inngått særskilt avtale om dette. Vi sender imidlertid Flax-lodd til alle som sender inn tips og bilder, så lenge navn og adresse er oppgitt.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.
Informasjon om åpenhetsloven.