Bravo hadde rimelig bra kontroll på Finnmarkslaget, selv med en rufsete første omgang.

– Første omgangen er jeg ikke fornøyd med, da sliter vi både fremover og bakover. Andreomgangen synes jeg er veldig bra, og de som kommer inn melder seg på og gjør en god figur. Dog er jeg misfornøyd med tekniske feil i denne kampen, hvor vi har 21 som er altfor mange, mener Bravo-trener Eirik Engelsen.

– Viktig spiller

Carina Moe spilte nok en gang en god kamp for Bravo, og sto bak 10 mål og er lagets toppscorer med 48 mål. Det betyr at hun i denne sesongen har et snitt på 7 mål per kamp, som er en formidabel økning fra forrige sesongs 4.3.

– Fjoråret var bare en øvingssesong, og det var første sesongen etter skaden. Forrige sesong var bare for å få kamptrening og jeg var litt vinglete i fjor hvor jeg ikke presterte optimalt. Denne sesongen er det stor forbedring og det er veldig gøy, sier Bravo-kaptein Carina Moe.

– Carina er en kjempeviktig spiller for oss, hun er lagets kaptein og en kontinuitetsbærer i Bravo. Det hun har levert offensivt til nå i denne sesongen er selvfølgelig gledelig, men det jeg vil trekke fram er forsvarsarbeidet som er blitt utrolig mye bedre. Vi har også blitt bedre i samhandling med linjespiller, og vi er flinkere å bruke henne kvaliteter der, mener Engelsen.

Presser Junkeren

Med sine 12 poeng leder Bravo avdelingen, men det er ingen i Bravo som tar av den grunn.

– Det at vi er serieledere tenker jeg ikke så mye på, terminoppsettet er slik at det er veldig ulikt antall kamper spilt blant lagene, og vi har fortsatt et tap mot Junkeren som er ubeseiret. Vi må bare fortsette slik vi gjør nå, så gleder vi oss til bortekampen mot Junkeren som blir en høydare. Det er en kamp vi må vinne, og det gjør at vi klarer å holde fokus hele tiden på det vi skal gjøre. Jeg ser det som en fordel å ha kniven på strupen, for det gir et ekstra press som vi har bare godt av, mener Engelsen.

– Hvis vi er heldig så har de uflaks en dag, og da er det 0-0 når vi går på banen mot dem. Vi krysser fingrene for at de går på en smell, sier Moe.

– Tror du dem går på en smell?

– Nei, det tror jeg ikke, for de er ganske stabil og jeg tror de vil klare seg gjennom helt til de møter oss, mener Moe.

TOPPSCORER: Carina Moe har levert en sterk sesong. Foto: ROBIN ANDERSEN