– Vi er skapende mennesker i Høyre. Vi er ikke opptatt av å bestemme så mye om andre, vi vil la folk bestemme selv. Privat næringsliv er også et nøkkelord, mange skaper sin egen arbeidsplasser og jobber seg oppover i gradene, sier Hilmarsen.

Han tror også mange av Høyre-velgerne er familiefolk.

– Det finnes knapt en Høyremann uten kjerring, barn, hund, hytte og stasjonsvogn, sier han og ler.

Både Hilmarsen og Wilhelmsen mener en typisk Høyre-velger er «self-made».

– Høyre-velgere er opptatt av å skape sine egne liv, og å jobbe hardt for å få ting til slik de vil ha det. Vi i Høyre er ansvarlige, og kanskje litt traurige og kjedelige, men opptatt av å gjøre ting ordentlig å ikke sløse med penger. Vi er ikke storkarer, men er mer moderate og tar beslutninger meg både hjertet og hjernen, men lite lenger ned. Slik tror jeg velgerne våre også tenker, sier Hilmarsen.

– Hvis jeg skal tenke på en typisk Høyre-velger så er det folk av den typen som går på jobb selv om de har litt vondt. Ordentlige arbeidsfolk, altså, sier Wilhelmsen.

Begge to tror ja-mentaliteten er grunnleggende hos kjernevelgeren.

– Når jeg tenker på grunnleggende verdier som går igjen hos velgerne våre, så er det at man er positiv og alltid sier ja, sier Wilhelmsen.

– Høyre-velgere er vanlige og ordentlige folk, som klipper plenen, måker snø, og har kontroll på regnskapet hjemme slik at man ikke får purringer på kredittkortet. Jeg tror kjernevelgeren er opptatt av å gjøre ting ordentlig, sier Hilmarsen.