Mandag kom det tre leveranser med det nyeste tilbehøret til Mack. De har nemlig fått laget øredobber og mansjettknapper av sølv og gamle ølbokser.

– Det er bokser av Isbjørn og juleølet vårt som pryder disse øredobbene. Dem har vi mange av. Mansjettknappene er det imidlertid bare et lite utvalg av, så de er virkelig unike, sier butikksjef på Kjeller 5, Unni Dahlseng.

Populært med øredobber

Dahlsberg har jobbet hos Mack de siste 15 årene og er imponert over kreativiteten.

– Det var Bente Bredrup som spurte om jeg syntes det var en god idé, og det syntes jeg var utrolig kult, så da kjørte vi på. Øredobbene har faktisk også slått ganske godt an, de er populære, sier Dahlseng.

Det er gullsmeden Philipp Spillmann ved Goldsmith som har laget tilbehøret.

– Vi er veldig stolte. Det er artig at folk bryr seg så mye og er så glade i Mack, sier Dahlseng.

Rødt og blått

Etter at Bredrup først fikk ideen om å bruke Isbjørn-boksene til tilbehøret, foreslo Dahlseng at de også kunne bruke juleølboksene, og resultatet var de øredobbene og mansjettknappene i rødt og blått som står i butikken i dag.

– Vi synes det er veldig spennende og gleder oss over å se den positive responsen. Dette er veldig spesielt, sier butikksjefen.

foto
RØDT OG BLÅTT: Bokser av Isbjørn og av Macks juleøl er det som har gått med til å lage og dekorere tilbehøret. Det består dessuten av sølv.
foto
KAN PLUKKE: Man kan kjøpe øredobbene i par, men kan også plukke som man vil og sette sammen nye par, dersom man ønsker å blande. Det samme kan man gjøre med mansjettknappene.
foto
HELT UNIKT: Butikksjef Dahlseng er imponert over kreativiteten og kjærligheten til Mack.