Johansen skulle bare en rask tur på byen sammen med et par venninner i går kveld. Overraskelsen var stor da de møtte på Petter Northug jr. like innenfor dørene.

– Vi ble store i øynene, og skjønte vel ikke helt at han skulle være på Gründer i Tromsø, sier Johansen lattermildt.

Følg oss på Facebook!

Flokket seg

Northug var åpenbart midtpunktet på utestedet i helga, og Johansen forteller at folk flokket seg rundt det reserverte bordet.

– Da vi kom inn sto han og bestilte en hel haug med drikke og shots i baren, så vi ventet litt med å gå bort til bordet der han satt med noen kompiser. Folk sto jo nærmest i en sirkel rundt han for å få ta bilder og prate med han, sier hun.

Da trioen fikk banet seg vei fram til bordet ble de raskt tilbudt sitteplass ved siden av skistjerna.

– Den ene venninna mi fikk faktisk plass på fanget hans, sier hun og ler.

Jordnær skikonge

Skikongen var mer jordnær enn hun hadde forventet.

– Han er jo skikongen, så at han var så jordnær og hyggelig mot alle var veldig overraskende. Han snakket villig vekk med oss, og det var et veldig hyggelig møte. Alle som ville fikk ta bilde sammen med han, og han spanderte drikke i massevis. Vi ble invitert på nachspiel med han også, men jeg måtte på jobb klokken åtte i morges og måtte avslå. Det var litt bittert, innrømmer Johansen.

Etter en skuffende sesong deltok ikke Petter Northug jr. på sesongavslutningen i Falun i helga, og avsluttet dermed sesongen sin etter sprinten i Lahti.