Reisebyråkjeden Ticket har gjennom en respons analyse-undersøkelse funnet ut hva som irriterer nordmenn mest når de bor på hotell i utlandet.

1084 personer fra hele landet har svart på undersøkelsen, som viser at det særlig er "reserverte" solsenger som irriterer.

På førsteplass over hva som irriterer oss med andre gjester på hotellet står nemlig "Hotellgjester som holder av solsenger tidlig på morgenen". 30 prosent oppgir at dette er det fremste irritasjonsmomentet.

Videre står listen over irritasjonsmomenter ved andre gjester som følgende:

2. Høylytte og skrikende barn, 30 prosent3. Festende ungdommer, 23 prosent4. Hotellnaboer som har høylytt sex, 9 prosent5. Barn og voksne som plasker i bassenget slik at det spruter på de som soler seg, 6 prosent

Det er også faktorer ved selve hotellene som irriterer reisende nordmenn. Her viser det seg at det i størst grad er dårlig reinhold på rommet som irriterer - hele 60 prosent har svart det. Videre ser topplisten ut som følger:

2. Dårlig mat, 43 prosent3. Når hotellet ikke lever opp til lovet standard, 41 prosent4. Dårlig lydisolerte hotellrom, 37 prosent5. Det går ikke an å justere temperaturen (for varmt/kaldt), 32 prosent6. Wifi fungerer dårlig, 30 prosent7. Vanskelig å koble seg opp på wifi, 15 prosent8. Lang tid på innsjekking/utsjekking, 13 prosent9. Lys bak rullgardinene som vekker meg, 6 prosent