Noen av kundene er forsynt med midlertidig strøm fra aggregat, og arbeid pågår alle steder for å reparere skader som følge av helgens uvær, melder TK i en pressemelding.

Klokken 16.00 er rundt 200 stykker fortsatt uten strøm.

Status mandag ettermiddag er som følger:

** Et nytt strømbrudd oppsto i dag klokken 10,  i Rossfjord på strekningen Langnes-Jøvik. Omkring 100 kunder var uten strøm frem til klokken 11.55 i dag. Ny feil oppstod klokken 14.50 i området fra Vassenden til Jøvik, hvilket medførte at omkring 200 kunder ble uten strøm. Årsaken til strømbruddet er ikke kjent, men montører er på vei for å finne feilen. Ny informasjon kommer når vi vet mer.

** I Svandalen på Senja forsynes nærmere 20 kunder med aggregat inntil skadene er reparert.

** På Eidet på Malangseidet har fire kunder vært uten strøm siden lørdag kveld. Skadene her er omfattende og reparasjonsarbeidet er krevende. Arbeidet er ferdigstilt og strømmen er tilbake.

** Også ved Vesterli, Store Fiskelausvatn, har totalt 11 fritidsboliger vært strømløs siden lørdag kveld. Her reperasjoner foretatt og strømmen var tilbake kl. 15.10.

** Ved Rydeng i Målselv kommune ble seks stolper brukket under stormen «Jorun», og 18 kunder mistet strømmen. Et aggregat forsyner fortsatt disse kundene med strøm, men i løpet av kvelden vil det bli koplet til en provisorisk kabel. I den forbindelse vil det bli en utkopling i strekningen Blomli -  Karlstad. Tidspunkt for utkopling er ikke avklart. De seks kundene ved Brattli på Navaren i Målselv forsynes fortsatt med aggregat til i morgen. Her tok stormen to høyspentmaster.

- Vi beklager den ulempen som strømbruddene har medført våre kunder. Troms Kraft har hatt mannskap i arbeid døgnet rundt i hele helgen for å gjenopprette strømforsyningen. Totalt har 40 montører og 10 driftsingeniører vært i arbeid. I tillegg har to graveentreprenører blitt engasjert for å reise stolper som ble brukket av stormen, og helikopter ble søndag ettermiddag satt inn for befaring av linjene, sier kommunikasjonssjef Lena Glosemeyer Fangel i Troms Kraft.