En eller flere tyver har i løpet av natten tatt seg inn i en leilighet i Hans Nilsens veg i Tromsdalen og stjålet bilnøkler, husnøkler og andre eiendeler.

Tyven har deretter stukket av med bilen som sto parkert i oppkjørselen.

Politiet ble tilkalt i 04.00-tiden etter at fornærmede oppdaget at bilen var borte.

Funnet 100 meter fra boligen

Politiets operasjonssentral opplyser til iTromsø at de fikk melding om hendelsen like etter klokken 04.00 natt til tirsdag.

Politiet patruljerte først området en gang uten hell, men etter å ha tatt en runde til i nabolaget fant de personbilen låst omtrent 100 meter fra leiligheten hvor den ble stjålet.

- Bilen ble funnet av politiet cirka tre kvarter etter at vi fikk meldingen. Da sto den parkert ved en annen adresse i samme gate. Patruljen har sikret spor fra bilen. Den er nøkkelkjørt og vi har ikke fått kontroll på nøklene, forteller operasjonssentralen ved Troms politidistrikt.

Oppretter sak

Politiet har ikke fått klarhet i hva bilen gjorde ved den andre adressen eller om det er snakk om en eller flere personer som står bak tyveriet.

Operasjonssentralen opplyser at det er opprettet sak på forholdet.

- Nå håper jeg bare at jeg får nøklene til bilen og huset tilbake, sier den fornærmede til iTromsø.

Operasjonsleder i Troms politidistrikt, Roy Tore Meyer, forteller at det ikke har kommet inn meldinger om andre innbrudd eller tyveri i Tromsø det siste døgnet.