Bjerke fortalte at hun var kontaktet av foreldre med barn helt ned i tiårsalderen i etterkant av forrige møte som kommenterte én spesifikk kommentar som falt.

– De har bitt seg fast i det som ble sagt da ordføreren forvekslet meg og Barbara Vögele. Da uttalte hun at hun tok feil fordi Vögele var så sint og sur. Mente hun da at jeg altid var sur og grinete, sier Bjerke.

Ifølge Krf-politikeren har barna til de tidligere nevnte foreldrene uttalt at de mente at ordføreren mobbet en politisk motstander.

– Hva sier ordføreren til at det blir oppfattet slik at byens høyeste politiske leder mobber en politiker-kollega - noe som ikke er lov, spurte Bjerke fra talerstolen.

Ordfører Kristin Røymo sa i sin tur at hun ikke kjente seg igjen i beskrivelsen av det som hadde skjedd.

– At det blir oppfattet som mobbing at jeg har forvekslet navn - det blir litt spesielt. Jeg beklager at jeg forvekslet navnene, men jeg har ikke tenkt på muligheten at jeg mobbet noen da jeg gjorde det, sa hun.

Miljøpartiet de Grønnes, Barbara Vögele, gikk deretter opp på talerstolen.

– Jeg er nok ganske sikker på at det ikke var ordføreren som sa det med å være sint, det var meg. Jeg sa som en kommentar på navneforvekslingen at det nok "var fordi jeg var så sint".

Helga Marie Bjerke var ikke helt fornøyd med svarene fra verken ordføreren eller MdG-representantens side.

– Vi har en noe forskjellig oppfatning av det som skjedde i forrige møte. Konklusjonen er at det er viktig at vi har en anstendig debatt - for vi blir fulgt med på av andre, sier hun.