2. juledag i 17-tiden hadde Eirik Birkelud Olsen (32) og hans gravide samboer tenkt seg i et middagsselskap. På veien hadde de dessverre et litt uheldig møte i trafikken.

– Vi kjørte langs Kirkegårdsveien, og like før svingen inn mot Vervarslinga kom det en bil inn i vårt kjørefelt som krasjet rett inn i venstresida vår.

Den uidentifiserte sjåføren bestemte seg for å forlate åstedet uten noen oppfølging med Olsen.

– Like etter hendelsen kjørte jeg inn en utkjørsel noen meter frem i håp om at den andre føreren skulle gjøre det samme. Etter omlag 20 minutters venting innså jeg at de bare forlot stedet, og ikke ble å komme tilbake, sier han og fortsetter:

– Det er jo nesten litt forventa at man stopper i slike situasjoner. Vi håpet de skulle komme tilbake, slik at vi fikk skrevet skademelding og løst det her på en ordentlig måte.

Venstresiden av Olsens bil pådro seg både en stor bulk, og oppskrapet lakk.

– Den er ordenlig skrapa opp og jeg får ikke åpna det ene vinduet. Den har det ikke helt godt nå nei, forteller en fortvilet Olsen.

FIKK EN TRØKK: Olsen håper sjåføren av den andre bilen står frem. Foto: Privat

Verken 32-åringen eller samboeren klarte å identifisere bilen.

– Det kom fort andre biler, og vi klarte ikke skille de fra den som krasjet i oss. Vi håper selvfølgelig at noen står fram, eller at noen andre på veien fikk med seg hendelsen og kan bidra i å identifisere dem slik at vi kan fylle ut skademelding.

– Hendligvis gikk det bra med meg og min gravide samboer, legger han til.

Ifølge Olsen var det ikke unormalt glatt føre.

– Det var noe sporete vei og litt glatt, men såpass er man vandt til her i byen.

Han har ikke anmeldt forholdet, og sier alt han ønsker er å ordne skademelding.