Stefan Kraft fra Østerrike vant hopprennet med en seiersmargin på 4 poeng. Seierherren hadde svev på 135 og 142 meter i den sveitsiske hoppbakken.

Lindvik lå på en foreløpig 7.-plass etter et svev på 139 meter i første omgang. Et hopp på 134 meter i finaleomgangen gjorde at han falt én plass.

– Det kjentes bra ut. Jeg håper at jeg holder på med det samme som jeg har gjort her i Engelberg. Jeg synes ting begynner å svare bra og da er det egentlig bare å kjøre på, sa Lindvik til Viaplay før finaleomgangen.

Lørdag fikk 25-åringen seg en skikkelig opptur med 2.-plass i hopprennet. Det var hans første pallplass denne sesongen.

Varierende prestasjoner

Johann André Forfang lå på 8.-plass før finaleomgang, men sviktet på sitt andre forsøk. Dermed måtte han nøye seg med 13.-plass.

Halvor Egner Granerud var beste norske i kvalifiseringen med 4.-plass. Han klatret åtte plasser i finaleomgangen og endte på 11.-plass.

Sammenlagtvinneren fra forrige sesong hoppet bare 131,5 meter i begge omgangene.

Kristoffer Eriksen Sundal og Daniel-André Tande endte på henholdsvis 16.-plass og 22.-plass. Sundal noterte 133 og 132 meter, mens Tande hoppet 133,5 og 132,5 meter.

Røk ut

Fredrik Villumstad er eneste nordmann som ikke kvalifiserte seg videre. 24-åringen hoppet bare 125,5 meter.

Den tysk-østerrikske hoppuka er det neste som venter i verdenscupen. Den går av stabelen 29. desember i Oberstdorf og avsluttes i Bischofshofen 6. januar.