FRYKTLØS: Helge Markusson og resten av Døgnvillstaben frykter ikke at dårlig vær vil sette en stopper for den bebudede konserten med Kim Larsen. Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø FRYKTLØS: Helge Markusson og resten av Døgnvillstaben frykter ikke at dårlig vær vil sette en stopper for den bebudede konserten med Kim Larsen. Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø Foto: Tom Benjaminsen

Kollenfestivalen i Oslo og Rått og Råde i Stavanger har innført betalingsstopp til kreditorene på grunn av sviktende inntekter under årets festivaler. Det skriver Nordlys.

Selskapet bak festivalene, Air Productions, står også bak Døgnvill og Døgnvill Vinter i Tromsø. Årets Døgnvill som ble avholdt 23. - 25. august opplevde også en publikumssvikt under årets festival.

Rått og Råde arrangeres samme helg som Døgnvill, mens Kollenfestivalen ble avholdt for første gang i juni i år.

- Det stemmer at det er innført betalingsstopp i Rått og Råde, sier informasjonssjef i Døgnvill Helge M. Markusson til Nordlys.

LES ALT OM ÅRETS DØGNVILL HER!

Til tross for dette avviser Markusson at kreditorene til Døgnvill i Tromsø har noe å bekymre seg over.

- Vi jobber fortsatt med å få en oversikt over bilettall og økonomi, men har hele tiden hatt en sunn økonomi med overskudd siden det andre året festivalen ble arrangert. Ingenting tyder på noe annet i år heller, for slik det ser ut nå kommer 2012 til å bli et normalår, sier han til Nordlys.