Like før klokka 23 på 17. mai, meldte politiet om at seks personer sto fast i en heis på Sentrum Terasse. Heisteknikker, brannmannskap og politi rykket ut.

– Det opplyses på stedet at de har vært innelåst i heisen i cirka tre timer. De er nå ute av heisen og er i samtale med politipatruljen, kunne politiet melde noen minutter senere.

Mann ble slått til av kvinne

Ved midnatt rykket politiet ut til en adresse i Kroken etter melding om husbråk.

– En mann har blitt slått til av en kvinne som hadde ankommet mannens leilighet. Han tas med til legevakta for en sjekk, meldte politiet.

– Mer enn en vanlig ukedag

Operasjonsleder ved politiet, Karl Erik Thomassen, forteller tidlig onsdag morgen at det har vært noen oppdrag relatert til festligheter natt til 18. mai, men ingen av større karakter.

– Vi har mottatt noen telefoner om høy musikk og feststøy, det har vært noen ordensforstyrrelser i sentrum, og så er det noen som har blitt bortvist fra byen, sier Thomassen.

– Har det vært roligere enn tidligere 17. mai-feiringer?

– Jeg har ikke sjekket år for år, men jeg vil si at det har vært en normal oppdragsmengde med tanke på nasjonaldagen. Ingen større oppdrag, men mer enn en vanlig ukedag, sier Thomassen.