Tromstun. Et bygg som er preget av en mørk og dyster historie. Jeg tenker selvsagt på fangeleiren som lå der under den andre verdenskrig.

Skolens minner er mange. Både gode og dårlige.

Men Tromteateret er av de bedre. Her snakker vi om en revy som leverer.Det er nesten umulig å ta turen til Tromsdalen, sette deg foran scenen (kanskje for siste gang) og ikke virkelig storkose seg nesten hvert eneste sekund.

Vittige stykker, herlige musikalske innslag og aktører som Maurits Myhre og Inger Kristin Benjaminsen er med på å gjøre årets TT til et av de beste TT.

I hvert fall som denne journalisten har sett.Publikumsvinneren, "Juleavslutning" er utrolig artig, og i løpet av stykket er det ingen som ikke må dra på smilebåndet.

Ivar Albrigtsens tolkning av "Treng du ei hand" samt "En hjelpende hand", "Ei hand å holde i" og "Vi folder våre hender små" får publikum til å le seg skakk.– Årets revy må være den beste, eller i hvertfall den beste jeg har sett. og jeg har sett en del. Det er et sinnssykt rush å opptre i en fullsatt sal, utrolig mye liv, sier en oppspilt debutaktør, Øyvind Yttregaard.– Ja, det var råbra, jeg elsker revy, sier tidligere Amandusvinner Simon Barman-Jenssen. Han forteller at han i fritiden jobber mye med skuespill, både med film, så vel som scene, der han trener scenekamp fire timer i uken. – Er skuespill noe dere vil fortsette med framover?– Jeg har ikke tid til å jobbe noe mer enn en måned i året med revy, men det er jo utrolig artig. Jeg blir nok å jobbe med revy på videregående skole, sier Yttregaard til NB;Ung.Simon sier seg enig, men ser også for seg å sitte i regissørstolen framfor å være på scenen.Og snart er Tromteateret ferdig for i år, og kanskje for flere år framover ettersom bygget med gode, og ikke så altfor gode minner, rives i løpet av neste år og mest sannsynlig ikke vil stå klar før 2009.Takk for nå TT, og på gjensyn.

Simon Barman-Jenssen
Øyvind Yttregaard
EI HAND Å HOLDE I: Ivar Albrigtsen og Margit Abel Grape imponerer sterkt.