Eiendommen Haakon VII gate 25 ble tidligere omtalt som ”Kråkeslottet”,med et halvferdig byggeprosjekt og senere brannruin på tomta. Nå står det etråbygg på eiendommen, med parkeringsplasser i underetasjen.

– Ikke akkurat tungsolgte

Det siste året har det vært hektisk byggeaktivitet på tomta,og fortsatt vil det gå noen måneder før de første beboerne kan flytte inn.

– Vi hadde mange interessenter allerede førreguleringsplanen var ferdig. Det var opprinnelig 13 leiligheter, men det blirto toppleiligheter i stedet for tre, altså 12 leiligheter til sammen, sierdaglig leder Johnny Bårdsen i Consept Eiendom.

Det gikk ikke langt tid før kontrakter for samtligeleiligheter var undertegnet. Selv om de minste leilighetene på 89 kvadratmeter låpå nesten fire millioner kroner – og de største på 137 kvadratmeternesten ni millioner kroner.

– Det var ikke akkurat de mest tungsolgte leilighetene.Det gikk bare noen uker så var alle solgt. Vi oppfatter dette som attraktiveleiligheter fordi de ligger sentralt til på Tromsøya.

Omstridt prosjekt

Det var også motstand fra naboene til den nye boligblokka,men utbyggeren tror det ferdige resultatet kommer til å bli godt mottatt.

– Når alt uteareal er på plass, tror jeg det blir ok. Ogjeg tror også naboene blir fornøyde. Ingen mister utsikten som følge av blokka,sier Bårdsen.

Consept Eiendom har også snart syv leiligheter for salgi det omstridte boligprosjektet i Parkgata 46. Nå har de fått det godkjent medvisse justeringer, etter at boligene sto ferdige allerede i 2007.