«If your girlfriend looks like this – she`s probably a keeper» er teksten Guro Pettersen poster sammen med et bilde av seg selv i aksjon for Vålerenga Fotball Damer. Humor og å levere av seg selv er ifølge tromsøjenta det aller viktigste når man har ansvaret for lagets instagram- og snapchat-konto.

– Skjer det noe sosialt med laget er det jeg som må ordne det. Her om dagen måtte jeg bestille capser til vi skal på treningsleir på La Manga. Der skal det stå «Bitcha», sier Pettersen.

Les også: Her går det galt for keeperen

Se bildegalleri: Guro Pettersen

– Guro er best

Keeperen som tidligere har stått mellom stengene på både Fløya og Stabæk har sendt Vålerenga Fotball Damer til topps på kåringer over hvem som er flinkest på sosiale medier.

I forrige uke kåret nemlig kvinnefotball-nettstedet Fotballmagasinet.no Vålerenga til den klubben med beste instagramkonto.

– Den klubben som har GP i stallen vil alltid være best på Instagram – og Twitter, skrev styreleder i Stabæk, Richard Jansen 20. februar på sin twitterkonto.

For to uker siden startet hun også egen snapchat-konto som skal skildre hennes hverdag i Vålerenga. Lanseringen var intet mindre enn en suksess.

– Det var 300 følgere med en gang, sier Pettersen som også la merke til at følgerne i hovedsak var gutter.

– Det overrasket meg at 95 prosent av dem var gutter. Jeg trodde majoriteten var jenter. Nå må jeg jobbe med å få jente-følgere.

Les også: Klar for Vålerenga

Les også: - Det er helt sykt

Fikk nakenbilde

– Hun er selfie-dronninga vår, sier lagvenninne Emilie Erlandson som forteller at det aldri var noen tvil om hvem som skulle ha ansvaret for å oppdatere publikum om hva som skjer med laget til en hver tid.

Men selv om det er mange hyggelige tilbakemeldinger har også Guro fått oppleve hva som kan dukke opp tilbake i innboksen.

Her kan du se Guro Pettersens bilder på Instagram (ekstern lenke)

– Det var et nakenbilde. Jeg var ikke forberedt og jeg skvatt skikkelig til, men nå er han blokkert. Heldigvis er det mest søte og hyggelige hilsninger, sier Pettersen som viser fram et bilde av en Rimi-ansatt som har skrevet «Guro!» med hjerter rundt på en av tilbudsplakatene til butikken.

– Jeg vil ikke ha sukkersøt Instagram der jeg legger ut alt det perfekte. Det er mye humor sånn som den capsen på dette bildet her hvor det står «Fuck valentines day». Den kjøpte jeg bare for å poste den på Instagram.

foto
KEEPER: «Ser kjæresten din slik ut er hun sannynligvis en du bør holde på»
foto
CAPS: Guro Pettersen viser at hun ikke er kjempeglad i Valentines Day.you