INGENTING Ã… FRYKTE: Russepresident Mads Rønning sier at yngre elever ikke trenger Ã¥ være redde for svartelista. Foto: Caroline Skutvik

Det bekrefter russepresident Mads Rønning.

– Jeg har hørt om at to russebiler på Tromsdalen videregående skole som har fått tilbud om sponsing av russebilene fra en lokal support-gruppe til Hells Angels, sier Rønning.

Takket nei

Russepresidenten er tilbakeholden med å uttale seg konkret om saken, og vil helst ikke ha noen bestemte holdninger til spørsmålet om sponsorstøtte fra Hells Angels.

– Jeg vet ikke hva avtalene eventuelt gikk ut på, men det var snakk om rundt 10.000 kroner til hver bil. Personlig har jeg ikke noe forhold til Hells Angels, men jeg vet det er en motorsykkelgjeng som har fått dårlig omtale i avisene av politiet.

Sponsorjakt

Etter det russepresidenten kjenner til skal det være gjennom bekjentskap at kontakten mellom russen og Hells Angels har kommet i stand.

– Alle russebilene er for tiden på sponsorjakt. En person kjenner noen i Hells Angels, og det kom fram at det kunne være mulig å bli sponset av dem. Han hørte hva de hadde å tilby, men så takket han nei, sier Mads Rønning.