På sin Twitter-konto kunne politiet, like før midnatt lørdags kveld melde om at en mann ble innsatt i drukkenskapsarrest. Mannen skal ha nektet for å forlate et spisested, og i følge politiet var han til sjenanse for andre gjester. Han nektet også å oppgi personalia til politiet, og anmeldes dermed for ordensfortyrrelse og for å ikke oppgi personalia.

Politiet skal også ha fått flere meldinger om en overstadig mann som kjørte el-sparkesykkel i sentrum. I følge politiet skal mannen ha blitt betegnet som «dritings» av vitner. Mannen ble pågrepet og fremstilt for legevakta for undersøkelse og blodprøve.

En beruset mann skal ha blitt innbrakt til drukkenskapsarrest, da han nektet å gjøre opp for seg inne på et utested. Mannen skal også ha vært til sjenanse for andre.

Like før klokken halv to natt til søndag ble en mann innbragt til arrest. Mannen var uønsket på et av byens utesteder, og ble dermed kastet ut av vaktene. Da skal han ha forsøkt å bryte seg inn igjen. Politiet tvitrer at mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Beruset bak rattet

Klokken 04.31 meldte politiet at de hadde pågrepet en mann, mistenkt for promillekjøring. Han ble funnet bak rattet i Hulderveien, og politiet mente at han var synlig beruset. Mannen ble tatt med for å avlegge blodprøve, og førerkortet ble beslaglagt.

Bare ti minutter senere tvitret Troms poltidistrikt om en bil som skal ha kollidert med et tre i Tromsdalen. Bilføreren ble pågrepet, og mistenkes for promillekjøring. Føreren hadde heller ikke førerkort. Det var ingen personskader.