Hvem skulle ikke vært på en varm sandstrand under solen? Familien Larsen koser seg i Florida og sender en hilsen til alle kjente som hutrer i vinterkulda i Troms.

"Hei til alle kjente i kulda. En solbrent hilsen fra Florida, varmt, vakkert og helt til å leve med. En spesiell hilsen til Lars, Bjørn Tore, og jill for et fantastisk opphold her på Marco Island. Kjæm heim i mai:)hehe ! hilsen i fra 3 stk Larsen," hilser de fra stranda.

Men vi har det ikke så verst i nord heller. Bare spør tvillingene Benedikte og Iselin som trives enormt i skiløypa.

Alle har de benyttet seg av vårt nye tilbud til nettleserne i Troms.

Hei Troms gjør det mulig for alle og sende en hilsen til alle de måtte ønske, om hva som helst. Enten du er på skitur, på sydenferie, har fått ny jobb, kjenner noen som har fått nye jobb, eller har laget noe godt til middag som du vil vise fram. Kanskje har bestekompisen din blirr far for første gang, eller du vil fri til din kjære via internett.

Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde og hilsningen din til nettdesk@htgm.no, så skal vi publisere hilsningen på nettet. Både på framtidinord.no, folkebladet.no og itromso.no.

Merk e-posten "Hei Troms!"

Bidragene kan også komme til å bli publisert i de tre papiravisene.

Her har vi to små jenter som vet å sette pris på godværet og som liker å gå på ski. Tvillingene Benedikte og Iselin er i ”sykkelløypa” å går på ski og poserer her til ære for fotografen. Hilsen Tom-Arne Hansen. Foto: privat
Hei til alle kjente i kulda. En solbrent hilsen fra Florida, varmt, vakkert og helt til å leve med. En spesiell hilsen til Lars, Bjørn Tore, og jill for et fantastisk opphold her på Marco Island. Kjæm heim i mai:)hehe ! hilsen i fra 3 stk Larsen! :D Foto: privat