Den populære programlederen Carina Olset sluttet i NRK i 2022, etter 16 år i kanalen. Det er kanskje ikke så mange som vet at hun også har jobbet i iTromsø. Nå er det klart at hun skal være en av 22 deltakere i den tredje sesongen av TV 2-programmet «Forræder». TV-kanalen sendte siste episode i sesong to på fredag, men allerede i høst blir Olset å se på skjermen i sesong nummer tre.

Konseptet går ut på at 22 spillere skal fullføre oppdrag og utfordringer sammen for å samle sølv. Flere av spillerne får rollen som forrædere, og skal sabotere for de andre deltakerne, uten å avsløre seg selv.

Spillmester Mads Hansen er fornøyd med sesongens spillere.

– Jeg er selvsagt inhabil, men rent objektivt sett lurer jeg oppriktig på om dette kan være den beste casten i norsk realityhistorie. Det er folk som man er nysgjerrig på, og som man ikke har sett i reality tidligere. Og ikke minst: det er en gjeng som leverer ekstremt bra TV, sier Hansen i en pressemelding fra TV 2.

Den andre sesongen har blitt fulgt av 500.000 seere på TV 2 Play.

Her er deltakerne: Bjørg Thorhallsdottir, kunstner Carina Olset, rådgiver og programleder David Mokel, artist og tiktoker Desta Marie Beeder, programleder Eva B. Ragde, kriminaltekniker Even Northug, langrennsløper Fridtjov Såheim, skuespiller Frode Grodås, tidligere fotballspiller Jon Martin Henriksen, programleder Karianne Amlie, eiendomsmegler Kjersti Grini, tidligere håndballspiller Marlene Stavrum, komiker og skuespiller Marte Bratberg, programleder Michael Andreassen, programleder radio Morten Thoresen, bryter Nils Jørgen Kaalstad, skuespiller Oscar Westerlin, influenser Petter «Katastrofe» Kristiansen, artist Sunniva Rose, kjernefysiker Tamanna Agnihotri, radiovert Tom Egeland, forfatter Viggo Venn, klovn