På UNN i juni 2015 sparket kvinnenhun en mannlig politibetjent i magen da politiet skulle ta henne med til psykiatrisk avdeling. Politiet ble tilkalt fordi kvinnen var utagerende og måtte holdes fast av vektere.

Sparket kvinnelig betjent i skrittet

Også i november 2015 utøvet tromsøkvinnen vold mot politiet. Kvinnen skulle transporteres til legevakt etter melding om selvskading, da hun sparket en kvinnelig politiførstebetjent i skrittet, for deretter å trampe en mannlig politibetjent på foten.

Videre er kvinnen tiltalt for å ha truet en pasient ved Åsgård i november 2015. Kvinnen rettet en kniv mot pasienten mens hun gikk mot fornærmede og sa at hun skulle ”stikke ham ned og drepe ham”.

Hun ble til slutt overmannet av tre ansatte ved avdelingen som tok fra henne kniven.

Skal ha innførte narkotiske tabletter

Kvinnen er i tillegg tiltalt for å ha innført ulovlig narkotika, eller medvirket til dette.

Ved tre anledninger innførte 43-åringen ved hjelp av postforsendelse narkotiske stoffer fra Romania til Norge. I juni 2015 innførte hun til sammen 120 tabletter av merket Dormicum som inneholder det narkotiske stoffet Midazolam.

I august samme år innførte hun ved to anledninger til sammen 100 tabletter av merket Anxiar som inneholder det narkotiske stoffet Lorazepam.