I februar åpnet konditoriet Koseverden kaféutsalg i Balsfjordgata. Daglig leder for bedriften, Roman Galaibo, forteller at kundene ønsket seg sitteplasser i tillegg til utsalget de har hatt siden desember i fjor.

- Vi har startet med kafé på grunn av forespørsel fra kundene våre. Det er mange som kommer hit i lunsjen eller i kaffepauser, og vi har fått veldig bra respons etter at vi begynte med kafé, sier han.

- Det er bra med noe nytt utenfor sentrum, og noe nytt for alle som bor på Strandkanten.

I desember åpnet de utsalg i Balsfjordgata, etter å ha drevet internettkonditori siden april i fjor.

- Det har jo vært litt av en utvikling, og vi er fortsatt ikke ferdige. Vi skal prøve å få til flere sitteplasser her inne, så vi skal jobbe med litt omplassering i lokalet, sier Galaibo. Konditoriet håndlager alle sine produkter, og alt de lager kan spises.

- Vi lager ikke gjærbakst, men nå har vi begynt med en del produkter som ikke er søtt, blant annet lager vi butterdeigsprodukter og produkter med cottage cheese. Vi bruker blant annet kaffe av høy kvalitet. Det må jo være god sort, sier han, og fortsetter:

- Alt fungerer med det nye konseptet. Vi prøver å holde oss til å være et konditori, så man får fortsatt bestilt kaker hos oss.