Farsotten som oppfordrer kjente og ukjente på Facebook til å hoppe i havet, ruller videre. De siste dagene har Facebook-fenomenet "Hopp i havet" Nord-Norge for fullt.

Vi kårer byens beste badevideo og trekker ut tre vinnere av den beste videoen, som får sentrumsgavekort på 300 kroner hver.

Se video: Her går det galt når han kaster seg på sjøen

iTromsø har mottat flere bidrag til konkurransen, der i blant Øystein Haugens litt spesielle avisning av utfordringen (se video øverst).

Haugen bestemte seg nemlig for å ikke bade, ettersom han ikke ville henge seg på trenden.

- Jeg fikk først en utfordring, og hadde i utgangspunktet tenkt til å bade, men så kom det bare flere å flere av disse videoene. Jeg ble også utfordret flere ganger, men bestemte meg til slutt for at jeg ikke kunne hive meg på denne trenden. Da satt jeg meg ned å diskuterte med en kompis, og kom frem til denne ideen, forteller Haugen.

Nå slipper han å bade, ettersom de som utfordret han likte videoen hans så godt.

- Jeg har fått magen positive henveldelser i etterkant, både fra kjente og ukjente. Også har de som utfordret meg sagt at dette var så bra at jeg skulle slippe tyn og slippe å kjøpe de noe.

Se video: Her heises han ned i vannet

For å sende oss din video gjør du slik:

Gå inn på nettadressen http://www.filemail.com/. Hvis du bruker telefon, kan du også laste ned appen som kommer som et alternativ når du åpner siden i nettleseren.

Fyll inn hvilken e-postadresse filen skal sendes til: nettdesk@itromso.no.

Fyll inn din e-postadresse, skriv inn ditt navn og telefonnummer i meldingsfeltet, og last opp filen og trykk "send" på dialogboksen som kommer opp.