– Dette er en rolle jeg har forberedt meg på hele livet, sier Williamson.

Filmklassikeren «The Bodyguard» (1992), med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollene, ble en av 90-tallets aller største filmsuksesser, og Dolly Partons «I Will Always Love You» ble gjennom filmen en superhit verden over.

I 2012 ble den satt opp som musikal i London, og neste år skal den for første gang settes opp i Norge.

Den norske versjonen har premiere på Chateau Neuf i september neste år, og i hovedrollene finner vi altså artist og skuespiller Mimmi Tamba og komiker Odd-Magnus Williamson.

Tamba skal altså fylle popstjernerollen som avdøde Whitney Houston filmdebuterte med, mens Williamson skal spille livvakten, som Costner ga skikkelse til i filmen.

KOMIKER OG TV-KJENDIS: Odd-Magnus Williamson, her under Amandaprisen i fjor. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

For Williamson er altså dette en rolle han har drømt om hele livet:

– Da jeg var liten tvang storesøsteren min meg til å leke «The Bodyguard», hvor jeg måtte spille Kevin Costner, og hun spilte Whitney.

– Jeg slipper heldigvis å synge og skal bare være en sterk livvakt med en sårhet inni seg.

ORIGINALEN: Kevin Costner spilte livvakten i «The Bodyguard». Foto: Foto: AP og Zuma Press/Kasdan Pictures

Tamba er for mange kjent som artist, og er for tiden aktuell som Elsa i musikaloppsetningen av «Frost» på Det Norske Teatret.

– Jeg gleder meg veldig til å gå i gang med dette. Jeg har et veldig nært forhold til filmen og har sett den flere ganger.

I WHITNEYS SKO: Mimmi Tamba i «Bodyguard». Foto: Langkjær Entertainment

– Sangene er store og kjente, og snart må jeg gå i gang med å gjøre min egen versjon av låtene, sier Tamba og legger til:

– Elsa og Rachel i «Bodyguard» er to veldig forskjellige damer, men likheten er at det dreier seg om to sterke damer, sier Mimmi – som også har spilt Solveig i Peer Gynt på Gålå.

– Jeg elsker å synge Whitney-låten «Run to you», den er veldig vakker.