For femte gang skal iTromsø dele ut julestjerner til personer som fortjener det i adventstiden.

Det være seg hverdagshelter av ulikt slag, som gjør noe spesielt i større eller mindre grad for andre eller mennesker som fortjener å oppleve noe oppløftende mørketida.

Eneste kriterium, i tillegg til en begrunnelse for nominasjonen, er at vedkommende vil la seg intervjue og avbilde i avisa.

I fjor vant blant annet idretts-ildsjel Jonas Johansen, inkluderende Erling Briskemyr og Gry Aasgård som solgte leiligheten for å hjelpe datteren med boligkjøp.

– Med utdeling av julestjerner ønsker vi å trekke fram helt vanlig folk som fortjener en takk, gjerne fordi de ikke har fått noe offentlig oppmerksomhet for noe fint de har gjort for andre gjennom dette året. Vi vet det fins mange der ute som stadig stiller opp for sine medmennesker, som frivillig bidrar med noe ekstra i spesielle situasjoner, sier sjefredaktør Trond Haakensen.

Slik nominerer du din kandidat:

  • Send en e-post til nyheter@itromso.no

  • Send en SMS til 2399 med kodeord IT JULESTJERNE etterfulgt av ditt forslag

  • Skriv en melding til oss via våre facebooksider, facebook.com/itromso/

Du må kort begrunne hvorfor du foreslår vedkommende, samt oppgi kontaktinformasjon både til den du foreslår og til deg selv. De som velges ut må la seg intervjue i avisen.