Ideen om å starte egen bedrift kom da hun gikk på salg- og servicelinjen på videregående. Der lærte hun om markedsføring og regnskap, i tillegg til å drive egen ungdomsbedrift.

– Jeg solgte hjemmelagde såper, og det gikk ganske bra. Etter videregående jobbet jeg på parfymeri og etter hvert på Essens dagspa. Det vekket interessen min for salg, og jeg fikk lyst til å åpne en egen butikk, forteller Prebensen.

Investerte selv

Den unge gründeren opplevde at det innenfor skjønnhetssegmentet var svært populært med netthandel, og bestemte seg derfor for å satse på det. Med seg på laget fikk hun moren, Nina Prebensen, instituttleder ved Handelshøgskolen.

– Har dere investert mye?

– Vi har ikke tatt opp noe lån, kun brukt egne penger for å få dette til.

– Det er jo ganske modig å tørre å satse alt på egen bedrift. Er det skummelt?

– Ja, det er litt skummelt, men jeg er glad vi «peisa på» og gjorde det. Vi har allerede solgt overraskende mye, sier Prebensen, som opprettet foretaket i mai.

Koreansk skjønnhet

– Det er jo veldig mange nettbutikker innenfor skjønnhet. Hvordan skal dere skille dere ut fra mengden?

– Jeg var opptatt av å selge ting ingen andre seriøse aktører selger, slik at det kun er hos oss man kan få tak i disse produktene i Norge. Vi er autorisert forhandler av det vi selger. I tillegg ønsker vi å være gode på kundeservice, sier Prebensen.

Butikken selger varer fra blant annet Korea, Australia og USA.

– I tillegg har vi et norsk merke som heter Marina Miracle, vi ønsker å ligge litt under i pris enn andre nettbutikker, sier Prebensen.

Leter etter lokaler

Nettbutikken har kontorer i Hjalmar Johansens gate og allerede ansatt Johanne Kristensen, i tillegg til Prebensen.

EN ANSATT: I tillegg til Prebensen jobber også Johanne Kristensen i bedriften.

– Hvorfor valgte du å åpne nettbutikk og ikke «vanlig» butikk?

– Vi har også planer om å åpne en fysisk butikk der vi kan holde på med makeup og slike ting. Nå leter vi etter det rette lokalet, så fort vi finner det så vil vi gjerne åpne butikken, sier Prebensen.